El passat dimarts 14 van tenir lloc, de forma conjunta, la Junta de Representants de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i la Junta General Ordinària del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, on es van presentar les principals accions realitzades durant el 2021 i la previsió de tancament del pressupost d’enguany i es van aprovar els pressupostos de les dues institucions pel 2022.

En les seves intervencions, el president Jordi Renom i el degà Josep Canós van donar compte de les accions i activitats dutes a terme en aquest 2021, emmarcant-les en els cinc eixos estratègics que s’ha marcat la institució.

El president Jordi Renom va destacar com a fita importat “la formulació del nostre Propòsit -Liderem l’evolució tecnològica per al progrés del món i les persones- que és la destil·lació de les aportacions de tot el col·lectiu”. Per al degà Josep Canós, en aquest 2021 “s’ha fet sentir la veu del Enginyers Industrials d’una forma significativa a través del mitjans de comunicació, que ens han reconegut com experts els temes que preocupen a la societat”

Com a principals fites aconseguides, president i degà van destacar:

  • Més i millors serveis per als joves titulats, per ajudar-los a arribar més ràpid i millor als reptes que es proposen. D’aquesta manera s’ha aconseguit incorporat quasi bé el doble dels enginyers joves que al 2020
  • Més connectats i millor relacionats per a compartir coneixement i créixer professionalment. Ha augmenta de la participació i l’interès en els actes i jornades organitzades, que han tingut més de 8.000 participants, quadruplicant les xifres del 2020.
  • Veu i referents de la societat en temes d’actualitat. Seguim sent la veu autoritzada i referent en els reptes de la societat que han de trobar solució en l’enginyeria: energia, mobilitat, canvi climàtic...
  • Increment del nombre de serveis oferts. Enginyeres i enginyers han seguit creixent professionalment gràcies a l’oferta de serveis de l’entitat, que cada dia son més útils a la professió.


La valoració del 2021 ha resultat, en aquest sentit molt positiva.

Finalment, les Juntes es van mostrar confiades en el pressupost i exercici pel 2022 per tal de seguir desplegant el valor pel conjunt del col·lectiu i la societat

Compartir