El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), el Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya sumem forces i experiència per organitzar, per primer cop de manera conjunta, un espai de trobada entre professionals emprenedors amb projectes d’innovació en l’àmbit de la salut i inversors interessats en el sector sanitari. Es tracta del Primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial que se celebrarà el 13 de juny de 2024 en el CoMB.

L’objectiu d’aquest Fòrum és facilitar el coneixement i el contacte necessaris entre professionals i inversors interessats en el sector salut. Els tres col·legis consideren estratègic fomentar l'emprenedoria dins del sector biomèdic, donant suport a les start-ups -mitjançant l’accés al finançament en fases inicials a través de xarxes de persones inversores afins als tres col·legis professionals.

Es poden presentar al Primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial tot tipus d’empreses amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics i salut digital. Els projectes seleccionats seran convidats a participar en el programa Ready4Investment, una formació exclusiva sobre la preparació a la inversió. 

 

Termini obert des del 4 fins al 31 de març.

PRESENTA EL TEU PROJECTE

Compartir