Recuperem l'acte de benvinguda! El passat dijous 31 de març de 2022, es va tornar a celebrar de manera presencial (després de l’aturada per la pandèmia de la COVID-19) l’acte de benvinguda dels nous associats/des i col·legiats/des a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya a Via Laietana de Barcelona. L’esdeveniment va reunir les noves i nous membres de la comunitat que, a partir d’aquest moment, passaran a formar part del nostre hub de coneixement i que comptaran amb el recolzament i suport de tots els serveis i connexions que els ofereix “la casa de l’enginyeria”. 

L’acte de benvinguda va ser una oportunitat per fer una radiografia de les noves i nous integrants de la nostra comunitat: noies i nois d’entre 25 i 35 anys amb perfils molt transversals; des de professionals en startups, a enginyeres i enginyers en exercici lliure, en consultores o en l’Administració Pública. El padrí d’aquesta jove promoció és l’enginyer David Cervera, sotsdirector de la Direcció de negoci nordest d’Elecnor.

Després del lliurament d’insígnies als nous membres del col·lectiu, es va fer un recorregut per les instal·lacions d’Enginyers Industrials de Catalunya i una dinàmica de grup en la que es va demostrar la importància d’establir xarxa, per arribar molt més lluny en l’assoliment dels objectius.

Benvingudes i benvinguts a la comunitat de les enginyers i enginyers!

 

>> Mira les fotos de l'Acte

>> Veure vídeo

 

Compartir