Andreu Iglesias és el nou president de la Comissió de Construcció, Urbanisme i Infraestructures dels Enginyers Industrials de Catalunya, un sector on l’enginyeria hi té un paper fonamental.

Iglesias és enginyer industrial per la UPC i PDD per IESE. Ha treballat en àmbits relacionats en oficina tècnica i enginyeria, gestió i execució de tot tipus d’obres i operació i manteniment de diferents infraestructures a EstudiEnginyeria, Depurnord i Typsa. I els darrers anys està vinculat a l’empresa Sorigue, sent actualment Delegat d’Enginyeria, Operació & Manteniment, on entre d’altres funcions ha promogut la implantació del BIM i LEAN a les diferents activitats de la Companyia ja sigui d’enginyeria o construcció. Des de fa 6 anys forma part de la junta del Cluster Catala de l’Aigua (CWP).

“Una de les primeres accions de la Comissió serà establir, conjuntament amb altres comissions, un nou Grup de Treball sobre rehabilitació d’edicificis”, explica Andreu Iglesias.

La comissió celebrarà la reunió de la nova etapa el dia 24 de novembre. Les persones interessades en participar-hi es poden posar en contacte amb l’Àrea de Coneixement al 93 295 78 04  o a través del correu comissions@coneixement.eic.cat.

Compartir