La Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya té oberta una línia d’ajuts de 26,3 milions d’euros dels Fons Next Generation perquè els establiments turístics (hotels, cases de turisme rural, càmpings i edificis d’apartaments turístics) millorin l’eficiència energètica dels seus edificis amb principis d’economia circular.

L’objectiu d’aquests ajuts és impulsar la rehabilitació dels establiments amb actuacions que afavoreixin l’estalvi energètic baixant la demanda, transformant el consum d’energia primària no renovable en consum d’energia renovable i reduint les emissions de diòxid de carboni.

Els projectes que sol·licitin aquestes ajudes hauran d’aconseguir reduir l'energia primària no renovable un 30% respecte a la situació inicial i millorar com a mínim una lletra en l’escala d’emissions de diòxid de carboni.

Els ajuts es poden sol·licitar des del 17 de gener de 2023 i són atesos per ordre de presentació fins que s'esgoti el pressupost o, com a màxim, el 31 de desembre 2024.

 

Per a més informació clica aquí. 

Compartir