Els pròxims dies 5 i 6 de juny torna el Security Forum amb una edició carregada de novetats en matèria de seguretat. Després de més de 10 anys com a punt de trobada de la seguretat, l’esdeveniment se celebrarà aquest 2024 al Palau de Congressos de Barcelona.

Security Forum 2024, organitzat per Quaderns de Seguretat i impulsat per Esglaó Mitjana Group, té l'objectiu d'abordar les complexitats i desafiaments actuals en l'àmbit de la seguretat. Aquesta preveu ser una edició sense precedents, centrada a catalitzar solucions innovadores i d'aplicació directa en aquest sector. Enguany, el fòrum es distingeix per la celebració de la primera trobada dedicada exclusivament a la Seguretat Immobiliària i promet ser una fita en la discussió i evolució d'estratègies de seguretat en l'entorn construït.

A través de l’àrea expositiva i el congrés especialitzat del Palau de Congressos, l’esdeveniment tractarà temes de vital importància per a una de les indústries més significatives d'Espanya, com són el desafiament de l’ocupació il·legal, l'evolució dels rols en la gestió d'edificis, la lluita contra incendis en aquests i la innovació i el futur de la seguretat en la construcció. A més, l’esdeveniment també explorarà la legislació i els reptes en matèria de seguretat per a professionals i persones clau en la presa de decisions en matèria de seguretat per a empreses i organismes públics.

Per a obtenir més informació sobre l'esdeveniment i detalls de participació, visita el web del fòrum.

Inscriu-te
Compartir