La Comissió de Logística va organitzar, el passat 8 de gener de 2024, una visita tècnica a les instal·lacions de la seu central de Bon Àrea, a Guissona, on més de 50 persones van poder conèixer en detall com l'empresa organitza la logística interna al voltant dels seus processos productius.

Fundada l'any 1959, bonÀrea va decidir optar per una estratègia productiva que integrava verticalment l'activitat ramadera, la industrial i la comercial, amb l'objectiu d'arribar al consumidor final sense intermediaris.

El director general de bonÀrea, Jaume Alsina, i el seu equip, van guiar la visita per les instal·lacions de més de 200.000 m2. Durant les 3 hores que va durar el recorregut, els 53 col·legiats van poder compartir impressions i opinions diverses i van donar resposta a les seves inquietuds i dubtes.

Gràcies al fet que bonÀrea compta amb un procés totalment dissenyat i executat internament, els assistents van poder gaudir d'una visita de primer nivell, amb solucions innovadores i úniques en tots els àmbits de la intralogística.

 

Compartir