Comença el compte enrere! Només queden 10 dies per a l'esdeveniment de l'any

Molts són els canvis que ha patit la societat en poc més d'un any. Les regles de joc han fet un gir de 180 graus i, ara més que mai, és necessari adaptar-se amb rapidesa a un entorn efímer i sovint imprevisible. Per això, la Diada d'enguany és un punt i apart.

El pròxim dijous 1 de juliol a partir de les 19.30 celebrarem un esdeveniment excepcional que, per primera vegada en la història de la Diada, combinarà el format presencial amb l'online. A través d'un streaming d'alta qualitat, retransmetrem en directe des del Recinte Modernista de Sant Pau un acte que comptarà amb un potent suport audiovisual. Aquest, però, no serà l'únic canvi. Apareix en escena una nova "E" que s'afegeix a Enginyers Industrials de Catalunya, que marcarà l'inici de la nostra reinvenció i que coneixeràs amb més detall al llarg de l'acte.

I, per descomptat, no hi faltarà el lliurament de premis, reconeixements a enginyeres i enginyers per la seva tasca durant la pandèmia, nombroses sorpreses i una gran traca final. Liderem l'evolució tecnològica per al progrés del món i de les persones, i aquesta Diada és la primera manera de demostrar-ho.

De debò que t'ho perdràs?

INSCRIU-TE A LA DIADA 2021

 

Compartir