Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

La transició energètica es relaciona amb la substitució dels combustibles fòssils per l’energia elèctrica produïda per fonts renovables. Però, actualment, només el 25% de l’energia final consumida és elèctrica. Technip Energies, enginyeria líder en el sector energètic, va presentar en un cicle de tres sessions, organitzades per la Comissió d’Energia, i en base a la seva dilatada experiència, quina és la realitat i l’evolució de l'energia no elèctrica.

Ángel Alejandre Duch, director general de Technip Energies Iberia, i Jerónimo Farnós, consultor a Technip Energies Iberia, van explicar l'evolució prevista del consum d'energia a nivell mundial pel seu origen, la participació dels diferents combustibles durant la transició energètica, la transformació que hauran d'afrontar sector com el de la indústria química i la petroquímica i, finalment, el paper de l'hidrogen i la captura i el segrest de CO₂ com a possibles solucions complementàries del problema.

En concret, els dos experts de Technip Energies van abordar el paper clau del Gas Natural Liquat (GNL) en els objectius pel 2050, la petroquímica i les noves rutes de la química sostenible i la reducció de les emissions de CO₂ i quin és el camí a seguir per passar de l’hidrogen gris al verd.

Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

Amplia a Fulls d'Enginyeria

Compartir