Dos dels plans de pensions de La Mútua dels Enginyers assessorats per LIFT i oberts a tota mena d’inversions han aconseguit molt bones dades de rendibilitat. Un d’ells és un pla de renda fixa anomenat Enginyers Prudent (N-4032), que inverteix en renda fixa i fins a un 30% en renda variable. El segon és l’Enginyers Global Value PP (N-5148), un pla de pensions de renda variable que inverteix fins a un 100% del seu patrimoni en accions. Ambdós plans estan posicionats amb una rendibilitat a 3 anys del 19% i 22% respectivament.

Segons les últimes dades del rànquing d’Inverco, ambdós plans s’han posicionat als primers quartils de rendibilitat de les seves categories, fet que ha aconseguit que el pla Enginyers Prudent PP obtingui les cinc estrelles Mornigstar.

Per a Joan Antoni Fernández, director d’Estalvi i Inversions de La Mútua dels Enginyers, “La gestió altament qualificada a les inversions que realitza i l’estalvi a llarg termini són dos temes clau per la Mutualitat que contribueixen a donar un servei d’alta qualitat als mutualistes. Per aquest motiu es va decidir dipositar la confiança en LIFT, donada la seva llarga trajectòria assessorant altres fons i l’experiència acumulada del seu equip invertint als mercats financers i vehicles alternatius”. Per a Jorge Posadas, Soci i director del Negoci Institucional de LIFT, “El fruit d’aquests resultats ve arran de la confiança dels partícips i el reconeixement de la tesi d’inversió diferencials que s’apliquen respecte a altres fons”. 

Compartir