Més de seixanta nous associats/des i col·legiats/des van ser benvinguts/des a la casa de l'Enginyeria amb un acte de benvinguda, aquesta vegada virtual, mot dinàmic i ple de sorpreses. La gerent de la delegació del Vallès, Anna Secanell, va ser l'encarregada de coordinar l'esdeveniment i de presentar els representants i portaveus de les entitats (Caixa d'Enginyers, Mútua dels Enginyers i Enginyers Industrials de Catalunya) que, a partir d'aquest moment, estaran al servei i a la disposició dels nou arribats/des.

El padrí d'aquest acte de benvinguda va ser Ferran Garrigosa, membre de la Comissió d'Energia i Director of Business Development at km0 Energy, qui va animar als assistents a confiar i comptar amb el recolzament i resposta de les institucions. "Entreu a formar part d'una xarxa que us acompanyarà al llarg de la vostra carrera professional. La formació que ofereix el Col·legi està pensada pel dia a dia de l'enginyer i hi trobareu cursos especialitzats que no estan en cap altre lloc", va assenyalar Garrigosa.

Després d'explicar els diferents serveis i oportunitats que els ofereix formar part d'Enginyers Industrials de Catalunya, es va iniciar una dinàmica de grup per començar a crear xarxa. Els nous arribats/des van rebre una capsa amb una ampolla de cava, bombons, les insígnies i una clau usb. L'acte va finalitzar amb l'habitual brindis que enguany va ser en línia.

Sigueu totes i tots benvinguts!

Compartir