Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

Conèixer els equips BCN eMotorsport de l’ETSEIB i UPC EcoRacing de l’ESEIAAT i presentar la Ferrari F1 Engineering Academy van ser els objectius del webinar que es va celebrar el passat 22 d’abril de 2021, organitzat pel Grup de Treball de Motorsport, juntament amb la UPC i amb la col·laboració de la Càtedra EIC-UPC.

La Fórmula Student és una competició en la que els estudiants d’enginyeria de tot el món competeixen en el disseny, desenvolupament, construcció i conducció d’un cotxe de competició monoplaça. Al llarg de la jornada, els equips de l’ETSEIB i de l’ESEIAAT van exposar la seva manera de funcionar, avenços i novetats en els diferents departaments tècnics.

Com va explicar Francesc Torres, rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, “la Fórmula Student és un projecte educatiu que permet als estudiants d’enginyeria formar part d’una experiència professional real i promou l’excel·lència acadèmica”.

És una experiència única que abasta tots els aspectes de la indústria de l’automòbil, inclosos la investigació, el disseny, la construcció, les proves, el desenvolupament, la comercialització, l’administració i les finances”, va destacar el degà Josep Canós.

Els enginyers catalans Isaac Sánchez (Innovation & Special Projects) i Ricard Aiguabella  (new Concepts Aerodynamicist Specialist) de Ferrari van explicar que l’acadèmia d’enginyeria Ferrari F1 està buscant els millors graduats en enginyeria i doctors per “acompanyar-los dins l’entorn de treball altament estimulant, trepidant i desafiant de l’equip Ferrari F1”.

Aquesta és una oportunitat única d’entrar al apassionant i exigent món de les carreres i d’unir-vos a la nostra plataforma per a joves enginyers i enginyeres”, va animar Dennis de Munck, Head of Employer Branding and University partnerships a Ferrari.

Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

Compartir