L’Associació i el Col·legi ajornen les seves activitats presencials alhora que garanteixen l’atenció per mitjans telemàtics

D'acord amb les recomanacions de les autoritats polítiques i sanitàries que demanen responsabilitat i reducció de l'activitat que no sigui estrictament necessària, l’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya han decidir ajornar totes les activitats fins que es donin les condicions per reemprendre les nostres activitats amb normalitat, tal i com ja es va anunciar el passat divendres 13 de març.

Addicionalment, s’ha habilitat el teletreball dels professionals de la Corporació per tal de garantir la continuïtat de la seva capacitat operativa.

Seguint les darreres indicacions de les autoritats, les seus de Barcelona, Vallès, Catalunya Central, Girona, Lleida i Tarragona romandran tancades i oferiran atenció preferentment per correu electrònic des de les següents adreces i eventualment des dels telèfons d’atenció.

Barcelona eic@mail.eic.cat Tel: 933 192 300
Catalunya Central manresa@eic.cat Tel: 938 724 923
Girona girona@eic.cat Tel: 972 211 912
Lleida secretarialleida@eic.cat Tel: 973 288 011
Tarragona tarraco@eic.cat Tel: 977 238 012
Vallès valles@eic.cat Tel: 937 255 066

Confiats de la comprensió de tothom en aquesta difícil situació, tingueu la seguretat que treballem per donar el millor servei possible dins de les actuals circumstàncies.

Compartir