El passat dimecres 29 de novembre vam celebrar la setena edició de l’Speed Networking Talent. Aquesta vegada, sobre el sector de l'energia i la mobilitat sostenible. Dos àmbits claus en la lluita contra el canvi climàtic i amb grans reptes com la transició energètica i la transformació digital, però també amb oportunitats per al desenvolupament de projectes disruptius que requeriran professionals altament qualificats. 

Amb l'Speed Networking Talent pretenem afavorir el contacte entre responsables de reclutament de les companyies participants amb enginyers i enginyeres interessats a desenvolupar les seves carreres en aquests sectors. En aquesta edició, s'ha comptat amb la participació d'11 empreses punteres com Barcelona Serveis Municipals, Circontrol, Enchüfing, Engie, Evectra, Factor Energia, Impulso Solar, MMM Energy, Nedgia, Siemens GamesaVinci.  

Una trentena d'enginyers i enginyeres participants van tenir l’oportunitat de contactar directament i entrevistar-se amb les persones responsables de selecció d’aquestes empreses, per parlar de la seva trajectòria professional i de la seva motivació per desenvolupar la seva carrera en el sector. Durant les 4 hores que va durar l’activitat es van generar més de 150 entrevistes entre les empreses i les persones candidates.

Compartir