El propòsit de l'Speed Networking Talent és afavorir el contacte entre els responsables de reclutament de les empreses i els possibles candidats i talents. En aquesta segona edició, que es va celebrar el passat 11 de juliol de 2022, la protagonista va ser l’Enginyeria de la Salut, un sector amb un alt potencial per a les enginyeres i els enginyers, tant des del punt de vista tècnic com de la gestió.

Speed Networking Talent va reunir més de 40 enginyeres i enginyers industrials, biomèdics i químics amb 11 empreses i entitats que operen en aquest sector en diferents àmbits, des d’equipaments hospitalaris a fabricants de dispositius i d’altres subministraments mèdics a consultories especialitzades en el sector de l’Enginyeria de la Salut.

En concret, van participar en aquesta segona edició: Linde, Avinent, GASN2, Grifols, Hermed, Hospital de Bellvitge, Hospital de la Vall d’Hebron, Matachana, Mútua de Terrassa, PDCA Operations i Werfen. Les diferents empreses i entitats van donar a conèixer els seus projectes de futur que reclamen la captació de talent i van explicar com estructuren els seus processos de selecció.

Montse Pérez, responsable de Serveis Ocupacionals d’Enginyers Industrials de Catalunya, va assenyalar que “accions d’aquest tipus són un gran pas en la captació i retenció del talent, un dels objectius dels Enginyers Industrials de Catalunya”

La primera edició de l’Speed Networking Talent va connectar les enginyeres i enginyers industrials, químics i graduats en tecnologies industrials i biomèdiques amb empreses líders en els sectors químics i farmacèutic.

 

Compartir