Per saber més clica la fitxa de la jornada

Sovint els estudiants tant d'ESO com de Batxillerat i Cicles Formatius no tenen molt clar quin itinerari escollir per continuar amb la seva formació. Per aquesta raó, el Club Bombeta va organitzar, el passat 24 de novembre, una sessió d'orientació sobre el ventall de carreres tècniques actuals i per aclarir tots els dubtes i mites del camí que cal emprendre per arribar-hi.

Més de 50 persones van escoltar a la Doctora en ciència dels materials i enginyeria metal·lúrgica, professora a l'ESEIAAT de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia de l'IEC, Núria Salán. Salán va parlar dels diferents batxillerats existents i de les possibilitats de les carreres tècniques. 

Els i les assistents també van poder sentir els testimonis i experiències d'enginyers i enginyeres recent titulats i col·legiats. Andrea Serrano, enginyera industrial i nuclear, i Jaume Girona, cursant el doctorat d'enginyeria elèctrica a la UPC, van compartir la seva trajectòria acadèmica i professional. 

Per saber més clica la fitxa de la jornada

Amplia la informació a Fulls d'enginyeria

Compartir