Accedeix al vídeo i a la documentació clicant a la fitxa de la jornada

 

La mobilitat elèctrica, com a element de transport alternatiu al vehicle contaminant tradicional i durant l’última dècada, està prenent cada vegada més embranzida sobretot dins de l'àmbit de l'enginyeria i de l'automoció.En aquest sentit, des del Col·legi s’ha impulsat el Monogràfic sobre Mobilitat Elèctrica, que recull diversos articles, escrits i altra documentació elaborada per experts en la matèria.

En la taula rodona, organitzada per la Comissió de Mobilitat i celebrada el 12 de març de 2024, van participar experts reconeguts en el sector que van posar el focus en tres aspectes claus de la mobilitat elèctrica i centrats en l’automoció. En concret, en la sessió es van abordar els costos de la infraestructura, els cotxes i l’energia, els sistemes de gestió de bateries (BSM) i totes les novetats existents al respecte, així com, també es va debatre sobre quina és l'evolució tecnològica dels sistemes de refrigeració en el transport de productes refrigerats en camions i furgonetes.

Joan Ramon Morante (IREC), Antoni Mollfulleda (IDNEO) i Jordi Bigorra (THERMOKING) van ser els experts que van compartir els seus articles en aquesta jornada de debat, moderada per David Pardos.

 

Accedeix al vídeo i a la documentació clicant a la fitxa de la jornada

Compartir