RECUWASTE és el congrés de referència en gestió de recursos i residus, organitzat per Maresme Circular, la marca del Consorci de Residus del Maresme, amb la col·laboració d'importants entitats, entre elles la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

En la seva setena edició, RECUWASTE s'endinsarà en l'Economia de Recursos amb una perspectiva futurista que ens ajudarà a comprendre els canvis i el seu impacte en tots els actors implicats, des de les administracions fins a les empreses i els consumidors. Aquest enfocament ens exigeix repensar, treballar i actuar de manera diferent.

A través de destacats ponents, es compartiran coneixements, estratègies i tecnologies innovadores que estan revolucionant la gestió de residus a nivell global. El programa inclourà taules rodones i ponències sobre temes com la transformació dels residus en recursos, la crisi de materials, l'energia i la descarbonització, instruments econòmics en la gestió de residus municipals, tèxtils, la Indústria 4.0 i la gestió de residus, tecnologies futuristes per a la descarbonització i experiències internacionals en la prevenció i reutilització de residus.

Com a persona associada o col·legiada, tens invitació per accedir gratuïtament.

DEMANA EL TEU CODI
Compartir