El 12 de febrer, l'Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i La Mútua dels Enginyers van renovar el seu compromís, amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració. Aquest té l’objectiu de reafirmar la voluntat de continuar treballant junts per actualitzar, renovar i digitalitzar les propostes d’assegurances personals, d’estalvi, l’alternativitat al RETA i la responsabilitat civil professional; i assegurances generals d’interès pel col·lectiu.

Mitjançant aquest acord, Enginyers Industrials de Catalunya (Associació i Col·legi) i La Mútua consoliden un compromís que ha perdurat més de 60 anys, traslladant els lligams en un conveni de col·laboració dissenyat per adaptar-se als canvis socials i econòmics futurs. Aquest compromís de reforçament mutu busca oferir el millor servei als/a les professionals de l’enginyeria, adaptada a les necessitats de cada segment professional i empresarial; amb una aposta en ferm en l’escolta activa i l’assessorament personalitzat.

L’acord va ser signat per Narcís Armengol, degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Maria Salamero, presidenta de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i Carles Albà, president de La Mútua dels Enginyers a l’edifici de Via Laietana.

Després de més de 60 anys de relació entre La Mútua i el Col·legi, enfortim aquest vincle per tal d’oferir el millor servei a qui més ens uneix, l’enginyer i l’enginyera”, apunta Albà..

Per la seva banda, Salamero i Armengol han comentat que “l’ambició de ser més útils als professionals que acollim a les nostres entitats troba en aquesta aliança un renovat impuls per construir valor i fer-lo arribar als enginyers i enginyeres”.

Compartir