Lluís Pinós és el nou president de la Comissió d'Energia, un sector que actualment és notícia i que es troba en una important crisi a nivell mundial. Des d'Enginyers Industrials de Catalunya volem agrair a Josep Maria Montagut tota la feina feta i el seu lideratge durant aquest temps al capdavant d'aquesta activa comissió.

Pinós ha estat, durant tota la seva vida professional, vinculat al sector elèctric i forma part de la Comissió d'Energia des del 2004. Enginyer industrial per l'ETSEIB, des del 2011 fins a la seva jubilació, va ser el Delegat Regional de Red Eléctrica a Catalunya. En aquest període, va ser el director (pel costat espanyol) del Projecte d'Interconnexió entre Espanya i França i de la línia d'AT entre Sentmenat i Sta. Llogaia. Anteriorment, va treballar a l'empresa ENHER. 

"Els objectius de descarbonització marcats per la UE, la crisi energètica i les decisions i mesures que els governs estan prenent, per tal de mitigar els efectes econòmics de la crisi energètica sobre l'economia de la industria i de les famílies, marcaran els objectius generals de la Comissió d'Energia", assenyala Lluís Pinós. 

Les persones interessades en formar part d'aquesta Comissió es poden posar en contacte amb l’Àrea de Coneixement al 93 295 78 04  o a través del correu comissions@coneixement.eic.cat.

Informació de la Comissió
Compartir