Seguim sumant talent! El passat 7 de juny de 2023, vam celebrar un nou acte de benvinguda a les noves persones associades i col·legiades, a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya a la Via Laietana de Barcelona. L’esdeveniment va reunir les noves i nous membres de la comunitat que, a partir d’aquest moment, passaran a formar part del nostre hub de coneixement i que comptaran amb el suport de tots els serveis i connexions que els ofereix “la casa de l’enginyeria”. 

La padrina d’aquesta nova promoció va ser l’enginyera Conchita Pedrós, Senior Facilities Manager a CEAL9, que va compartir la seva trajectòria professional (sempre acompanyada per l’Associació i el Col·legi). “Les enginyeres i els enginyers podem ser el que volem”, va afirmar amb rotunditat Pedrós. 

El degà Narcís Armengol va destacar que “enguany l’Associació celebra 160 anys de recorregut. Som una casa rica en coneixements, relacions i serveis; volem posar en valor l’enginyeria en la societat”. El director Pere Homs va explicar que el que “ens motiva és el desenvolupament de les carreres professionals de les persones associades i col·legiades”. 

Després del lliurament d’insígnies als nous membres del col·lectiu, es va fer un recorregut per les instal·lacions d’Enginyers Industrials de Catalunya i una dinàmica de grup en la que es va demostrar la importància d’establir xarxa, per arribar molt més lluny en l’assoliment dels objectius.

Benvingudes i benvinguts!

 

>> Veure fotos de l'acte
>> Mira el vídeo

 

 

Compartir