Per a més informació, clica a la fitxa de la jornada

Com abordar situacions d'emergència en relació amb accidents greus? La jornada, organitzada per la Comissió d'Indústria Química, el passat 22 de novembre de 2023, va oferir una visió completa de les estratègies i les eines que ajuden a respondre, de manera efectiva, davant d'aquest tipus de situacions.

En un acte multidisciplinar, es van abordar temes i qüestions relacionades amb la resposta a emergències en accidents greus, des de diverses àrees d'expertesa i coneixement. Van participar experts i professionals de diferents disciplines, que van aportar les seves perspectives i coneixements, tant des del punt de vista de la indústria com de l'administració.

Es va comptar amb Esther de Pablo, responsable dels plans de risc químic PLASEQCAT i TRANSCAT, Carlos Chico Tapias, cap de la Unitat Operativa de Desenvolupament, Divisió d'Operacions i Intervenció del Servei de Protecció Civil Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, de la Gerència d'Àrea de Seguretat, Prevenció i Convivència de l'Ajuntament de Barcelona, Anna Perera, responsable de Seguretat Industrial al Port de Barcelona, Antonio Díaz, HSE Manager de Elix Polymers i membre de la Comissió de Seguretat de l'AEQT, Manel Martín Alegre, Technical Manager MS Consultors i l'advocat Francesc Sànchez Vera.

Per a més informació, clica a la fitxa de la jornada

 

Compartir