Entitat

La Fundació Adsis, Entitat Social dedicada a la formació, orientació i inserció laboral de joves en risc d’exclusió  estan llençant una segona edició o grup en Mentoria per la Inserció Laboral.

Alguns dels  seus joves, concretament en aquesta edició són 10, amb formació o experiència en l’àrea de Logística i Magatzem,   necessiten l'ajuda voluntària d'una Persona amb coneixement o experiència en l’àrea que els ajudi a conèixer millor l’activitat per facilitar la seva “recerca activa de feina i inserció laboral".

És molt possible que hi hagi més joves interessats d’altres sectors professionals. Per la qual cosa no és necessari que el mentor/a sigui d’una especialitat concreta.


Formació prèvia

- Aquest/a mentor/a voluntari/ària, realitzarà una formació prèvia com a mentor/a.  I farà unes vuit sessions de mentoria presencial o on-line d'1,5 hores amb un jove.

- La formació està prevista fer-la cap a finals de novembre.  I les sessions seran cada quinze dies o tres setmanes des del mes de desembre fins  al juliol

Funcions

- Ajudar el jove a adaptar el seu C.V. segons el que es valora des de l’àrea de Logística i Magatzem o la que correspongui, mostrar-li el que ha de tenir en compte a l'hora de buscar ofertes de feina, ajudar-lo a preparar una entrevista de feina, etc.

- Compartir amb el jove tota la seva experiència i el coneixement del sector.

- Està prevista una sessió d'una hora on-line amb altres Mentors/es i amb la Tècnica del projecte per acabar de preparar les sessions

Contacte

Per  a més informació poseu-se en contacte amb: Montse Hita 93 319 23 00 o envieu un email a: mhita@eic.cat

 

 

Compartir