El Col·legi i l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, entitats compromeses amb l’ocupació i el desenvolupament professional dels enginyers venen organitzant des de fa un any els anomenats Speed Networking Talent. Es tracta d’una activitat l’objectiu de la qual es posar en contacte enginyers i enginyeres amb responsables de selecció d’empreses referents en diferents sectors.

Els Speed Networking Talent es desenvolupen mitjançant entrevistes ràpides que permeten tenir un primer contacte entre ambdues parts (candidats i empreses)  en un entorn virtual, de  manera que la ubicació geogràfica dels participants no és un obstacle per a la participació.

Per a les empreses participants és un aparador de primer nivell per fer employer branding  i posicionar la marca empleadora de la seva companyia en uns moments en els que la captació  i retenció del talent són clau per fer front als nous reptes que es plantegen a nivell global.

En les 3 edicions celebrades fins al moment, dedicats al sector Farma-químic, Indústria 4.0 i Enginyeria de la Salut  hem reunit 32 empreses i 150 candidats.

Aquesta iniciativa, forma part d’un conjunt d’activitats per apropar el talent a les empreses. La nostra visió i coneixement dels perfils d’enginyers ens permet poder personalitzar solucions de selecció per a empreses i alhora, proporcionar a les empreses els canals de comunicació amb el col·lectiu d’enginyers - Speed Networkig Talent n’és un exemple - per a mostrar i proposar el projectes de carrera professional que l’empresa ofereix. Amb això volem convertir-nos en un partner en la seva estratègia d’aproximació al enginyers en el marc de les polítiques d’employer branding.

Consulta l'agenda
Compartir