>> Veure fotos
 

Seguim sumant talent! El passat 13 de novembre de 2023 es va celebrar un nou acte de benvinguda per a les noves persones associades i col·legiades a la seu de Barcelona dels Enginyers Industrials de Catalunya. L’esdeveniment va reunir a les noves incorporacions, plenes de talent, que passen a formar part de les nostres institucions i que comptaran amb tot el suport que els ofereix “la casa de l’enginyeria”.

La presidenta de l’Associació, Maria Salamero, va donar la benvinguda a totes les persones assistents explicant quins són els valors tangibles i intangibles de les nostres institucions. Va assenyalar el nostre propòsit de valor, liderar l’evolució tecnològica per al progrés, i va subratllar que “la nostra missió és ajudar-vos i acompanyar-vos al llarg de la vostra vida professional”.

Per aquesta nova promoció, el padrí va ser Xavier Rovira, enginyer Soci director d’NTTDATA Catalunya, qui va repassar la seva trajectòria professional, sempre acompanyat per l’Associació i el Col·legi, i va oferir consells als i les assistents per gaudir de la seva professió i aprofitar al màxim els avantatges que disposen en formar part de les nostres institucions.

Per la seva banda, el director Pere Homs va desgranar algunes de les moltes potencialitats que a partir d’ara tenen al seu abast, presentant la proposta de valor d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Després del lliurament d’insígnies als nous membres de l’Associació i el Col·legi, es va realitzar un recorregut per les instal·lacions i una dinàmica de grup a través de la qual es va demostrar la importància d’establir xarxa per aconseguir els objectius i arribar més lluny.

Benvingudes i benvinguts a la comunitat de les enginyeres i enginyers!

Compartir