Mira les fotografies

Seguim sumant noves incorporacions a l’Associació i Col·legi. El passat 29 d’abril de 2024, es va celebrar un nou acte de benvinguda per a prop de 40 noves persones associades i col·legiades. 

El degà Narcís Armengol els va donar la benvinguda explicant quin és el valor intangible de les nostres institucions. El degà va assenyalar que formar part de les nostres institucions és “una oportunitat per introduir-se en l’ecosistema de coneixement de l’enginyeria industrial”. 

Formar part de la casa de l’enginyeria és comptar també amb el suport de La Mútua dels Enginyers. L’assessora d’Inspirit de La Mútua d’Enginyers, Berta Aznar, va detallar quins són els avantatges de disposar del seu acompanyament. El director Pere Homs va presentar la proposta de valor d’Enginyers Industrials de Catalunya que va més enllà dels serveis. “Estem compromesos amb el vostre desenvolupament”, va destacar. 

La padrina d’aquesta nova promoció va ser Maite Ramos, gerent a NIS Structures i vicesecretària de la Junta de Govern del Col·legi, qui va repassar tota la seva trajectòria professional i va fer una crida a seguir treballant per aconseguir “l’equitat real en la professió”

A continuació, el degà i la padrina de l’acte van lliurar les insígnies a les noves persones associades i col·legiades. I, seguidament, es va fer un recorregut per les instal·lacions.

L’acte de benvinguda va finalitzar amb una dinàmica de networking i un pica-pica.

Benvingudes i benvinguts!

 

Compartir