Els estudis d’enginyeria industrial ofereixen moltíssimes possibilitats professionals. Ara que et queda poc per acabar la teva etapa d’estudiant a la universitat, tens clar cap a on encaminar la teva carrera professional?

Dins el Màster d’Enginyeria Industrial a l’ETSEIAAT (Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa), s’ha inaugurat l’assignatura de lliure elecció “Desenvolupament professional en enginyeria industrial”, impartida per Enginyers Industrials de Catalunya. 

L’objectiu d’aquesta nova assignatura és facilitar a l’alumne les eines necessàries per definir una estratègia de desenvolupament de la seva carrera professional, a llarg termini, per una incorporació satisfactòria en el mercat laboral. 

L’estudiant rebrà coneixements per facilitar l’autoconeixement i autodiagnosi professional, eines de planificació estratègica aplicades a la carrera professional, un pla de màrqueting personal i eines de comunicació de la seva marca (Linkedin), com fer una entrevista de treball o quin és el marc legal aplicable a les relacions professionals, entre d’altres.  

Vídeo
Compartir