Agraïm el suport de les empreses patrocinadores del 160è aniversari de l’Associació, amb una campanya en els autobusos de Barcelona fent palès el seu acompanyament al llarg d’aquest viatge. Un recorregut de compromís i responsabilitat, que obrim a la societat, per donar a conèixer com l’enginyeria transforma el món, a través dels seus professionals i empreses, pel progrés i el benestar de les persones

Al llarg d’aquest aniversari hem mirat enrere, recordant els moments clau de la història, i cap al futur, ple de reptes i oportunitats. Som conscients que necessitem vocacions i, per això, hem editat el conte “La màgia de l’enginyeria”, sense oblidar els estudiants de les escoles d’enginyeria que vam reunir en l’Engihack, la marató d’enginy per reinventar el futur, i les competències que vam debatre arreu del territori.   

En l’acte “Enginyeria, societat i política” es va presentar el document “Enginyeria motor de progrés”, que recull 300 propostes per fer front als grans reptes del món avui i perquè Catalunya continuï sent motor de progrés econòmic i industrial. El col·lectiu va reivindicar la seva participació en els espais publicoprivats d’estudi, anàlisi i decisió sobre els temes estratègics amb contingut tecnològic i contribuir així en l’esfera pública. I vam tancar aquest aniversari il·luminant l’edifici de la Via Laietana, projectant el nostre propòsit a la societat. 

Passat, present i futur. Gràcies, Caixa d’Enginyers, La Mútua d'Enginyers, ABB, Agbar, BSM, Celsa Group, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Naturgy, Circutor, Grupo Construcía, Enagas, Fluidra, ICL, Generalitat de Catalunya, Coneix, Schneider Electric, Impulso, SEAT i Consorci de la Zona Franca de Barcelona, per fer el camí amb nosaltres! 

Compartir