El VII Congrés Smart Grids, la cita de referència del sector de les xarxes elèctriques intel·ligents a Espanya, tindrà lloc el 16 de desembre de 2020, per primera vegada en un format 100% online.

El programa d'aquesta setena edició compta amb una conferència magistral, diverses taules rodones sobre la digitalització de la baixa tensió, les comunitats energètiques i l'emmagatzematge en les smart grids; i diverses ponències orals, seleccionades pel Comitè Tècnic del Congrés d'entre les 46 propostes rebudes en la Crida de Comunicacions, que ha estat obert a tots els actors clau del sector al nostre país. L'esdeveniment està organitzat per Grup Tecma Xarxa, amb la co-organització de FutuRed, la Plataforma Tecnològica Espanyola de Xarxes Elèctriques, comptant amb el suport de més de 60 entitats públiques i privades del sector.

El Congrés es desenvoluparà en aquesta edició en format online, amb connexió en streaming, oferint una experiència variada i participativa per a tots els assistents.

Totes les persones associades o col·legiades disposen d'un codi promocional amb un 20% de descompte per a aquest congrés.

>> Més informació

Demana el codi de descompte Inscriu-te al congrés
Compartir