Per saber més clica a la fitxa de la jornada

Darrera dels vehicles i dels pilots del Motorsport hi ha molta gent i molta tecnologia que ho fan possible. El passat 21 de febrer es va celebrar una jornada sobre la tecnologia al servei de l’alta competició, organitzada per la Càtedra “Enginyeria i Empresa” d’Enginyers Industrials i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB).  

Al llarg de la sessió es va mostrar la organització que duu a terme el cronometratge i la gestió de les curses. Es va convidar l’empresa catalana i internacional Al Kamel Systems que va parlar sobre els campionats i com hi estan involucrats i en què consisteix la tecnologia que gira al voltant del cronometratge. 

Van participar Pere Roca, secretari de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Francesc Garriga, president del Grup de Treball de Motorsport dels Enginyers Industrials de Catalunya, José Luís García, CEO d’Al Kamel Systems, Juan Cáceres, Chief Communications Officer d’Al Kamel Systems, Roman Estébanez, R&D Director d’Al Kamel Systems, Lluís Porqueras, Project Coordinator d’Al Kamel Systems i Elena Estepa, Chief Operating Officer d’Al Kamel Systems. La cloenda va ser a càrrec de l’enginyer industrial Vicenç Aguilera

Per saber més clica a la fitxa de la jornada

 

Compartir