Del 12 al 15 de setembre de 2023, Barcelona es convertirà en el centre de la comunitat internacional de l’enginyeria dels sistemes de mobilitat en el "The Technology of Mobility Conference & Exhibition"(TMCE). El punt de trobada dels professionals de l'enginyeria de l'automoció en què s’explorarà la tecnologia, metodologia i estratègies de la mobilitat, des del disseny, passant per la fabricació i l’ús. 

En el Centre de Convencions Internacional de Barcelona, s’oferiran sessions tècniques, taules rodones i taules de discussió, amb els principals ponents i experts del sector i oportunitats de participació de les empreses en l’exposició de les marques més rellevants i destacades. 

La trobada d'enguany aglutina diferents esdeveniments: el 39è  FISITA World Congress, FISITA World Mobility Summit, l’EuroBrake i el FISITA Intelligent Safety Conference Europe. No hi pots faltar!

Organitza FISITA (xarxa internacional dels professionals de l’enginyeria d’automoció) i STA (Sociedad de Técnicos de Automoción). 

Les persones associades i col·legiades tenen un 20% de descompte. 

>> INSCRIU-TE!

DEMANA EL TEU CODI DE DESCOMPTE
Compartir