El director general dels Enginyers Industrials de Catalunya, Pere Homs, afirma en un article d'opinió al digital Via Empresa que les tecnologies 4.0 són "la revolució que no s'atura" ja que "les tecnologies de la Indústria 4.0 estan aquí i són les mateixes que teníem fa uns pocs mesos".

Pere Homs afirma que cal estar atents a aspectes com el bessó digital o el núvol, que han permès una certa gestió distanciada de l’activitat industrial i que, previsiblement, faran un salt endavant en els propers mesos. O d'altres aspectes més transversals, com disposar del talent adequat o la importància de la dimensió de l’empresa en la capacitat d‘implantar les innovacions 4.0 i seguir competint en un entorn global.

El director general dels Enginyers Industrials de Catalunya recorda la celebració de la cinquena edició del Fòrum Indústria 4.0, el proper 12 de juny, on es debatran temes i es repensaran aspectes com el de les cadenes de subministrament, que han sigut un dels grans problemes durant la pandèmia.

Compartir