Arriba la 31a convocatòria pels Premis Bonaplata per a la valoració del Patrimoni Industrial, Tècnic i Científic que organitza l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya, amb el patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers i la col·laboració del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, La Mútua dels Enginyers, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), l’Agrupació d'Arquitectes per a la defensa i la intervenció en el patrimoni arquitectònic i Enginyers Industrials de Catalunya.

El període de presentació de la documentació de les candidatures és de l’1 al 25 de setembre de 2023, a les 14 hores. 

L’edició d’enguany amplia les categories premiades per arribar  a més persones, associacions, col·lectius i institucions que hagin dut a terme accions per recuperar, estudiar i difondre el patrimoni industrial, científic i tècnic de Catalunya.  

Categories dels Premis:

  • Premi Estudis - Fundació Caixa d'Enginyers
  • Premi Rehabilitació i Restauració
  • Premi Nova Realització Industrial
  • Premi Paisatges Industrials
  • Premi Especial de Patrimoni
  • Premi Col·laboració amb el Sistema Territorial del MNACTEC

Tots els premis, a excepció del Premi de Paisatges Industrials, s'han de centrar en actuacions fetes a Catalunya o sobre Catalunya els dos últims anys, des del dia 1 de juliol de 2021 fins al 30 de juny de 2023. Excepcionalment, el Premi Paisatge Industrial, s'ha de centrar en actuacions fetes a Catalunya o sobre Catalunya els últims deu anys, des de l'1 de juliol de 2013 fins al 30 de juny de 2023.

Per a més informació, clica aquí

Compartir