El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Industrials de Madrid organitza el VI Congrés Iberoamericà d'Enginyeria i Tecnologia, CIBITEC24, els dies 23 i 24 d'abril de 2024. Aquest esdeveniment, que se celebrarà a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de Madrid, compta amb la participació de destacats professionals del sector i socis col·laboradors.

Amb l'objectiu d'abordar els desafiaments presents i futurs del sector, el congrés s'enfocarà en la contribució de l'enginyeria davant les ‘megatendències’ com l'autonomia estratègica, la transició energètica, la lluita contra el canvi climàtic, les ciutats intel·ligents i sostenibles, l'escassetat de recursos, la innovació tecnològica i la industrialització d'Iberoamèrica.

Amb més de 60 ponents de renom internacional, el programa ofereix una àmplia gamma de temes i oportunitats per a compartir experiències, coneixements i projectes, així com per a establir contactes i col·laboracions.

La inscripció al congrés és gratuïta i es pot realitzar a través de la pàgina web oficial de l'esdeveniment. Es recomana inscriure's com més aviat millor a causa de l'aforament limitat. No perdis l'oportunitat de formar part d'aquesta experiència única en l'àmbit de l'enginyeria i la tecnologia!

Inscriu-te!
Compartir