Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

En el marc del Dia Mundial de l’Aigua, la Comissió de Canvi Climàtic i d’Economia Circular va organitzar, el passat 22 de març de 2022, una jornada sobre la transició hídrica en el context del canvi climàtic. En el context actual, la gestió dels recursos hídrics està sent un fort repte ja que en moltes zones i temporades no es podrà disposar dels recursos que aporta, directament, el cicle natural de l’aigua. 

La sessió va comptar amb Joan Gaya, enginyer industrial que ha estat professor de la Universitat de Girona, regidor de l’ajuntament de Girona, assessor de la Federació de Municipis de Catalunya i gerent del Consorci per a la gestió integral d’aigües de Catalunya, entre d’altres càrrecs. Gaya va destacar que “per superar el dèficit hídric cal desvincular el cicle natural del cicle d’usos però cal fer-ho de manera sostenible a partir de les energies renovables”. 

La cloenda de la jornada va ser a càrrec de Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua.Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

 

Compartir