Joan Josep Vallvé és el president de la nova Comissió de Logística que està integrada per professionals, principalment enginyers i enginyeres industrials, vinculats amb la Logística Integral i la cadena de subministrament. 

Amb aquesta nova comissió, volem reforçar la gestió de la cadena de subministrament (Supply Chain Management) com a eina fonamental de l’activitat econòmica i treballarem per ressaltar la creació de valor i d’ocupació que té la Logística dins l’àmbit industrial, des del punt de vista tècnic i de manera transversal amb les altres comissions”, ha destacat Vallvé. 

Vallvé és enginyer industrial per l’ETSEIB amb 15 anys d’experiència a la indústria com a director de Logística i, més tard, com a responsable d’Enginyeria Logística. Des del 1990 i fins al 2022 es va dedicar a la consultoria logística executant projectes de logística integral per tota la península Ibèrica i Llatinoamèrica. Paral·lelament, Vallvé també s’ha dedicat a l’ensenyament logístic, durant 25 anys, a l’ICIL (Institut Català de Logística). 

Les persones interessades a formar part d'aquesta Comissió es poden posar en contacte amb l’Àrea de Coneixement al 93 295 78 04  o a través del correu comissions@coneixement.eic.cat.

Compartir