El proper dijous 20 d’octubre tindrà lloc el 3r. Speed Networking Talent d’Enginyers Industrials de Catalunya, dedicat en aquest cas al sector energètic, un sector que avui dia es troba en un moment de gran complexitat i que ha de fer  front als desafiaments actuals, marcats per l’emergència climàtica i la transició energètica.

Es tracta d’una activitat l’objectiu de la qual es posar en contacte enginyers i enginyeres amb responsables de selecció d’empeses referents del sector energètic, oferint d’aquesta forma la possibilitat de donar-se a conèixer  sense intermediaris per participar en  processos de selecció actuals o futurs.

L’ Speed Networking Talent es desenvoluparà mitjançant entrevistes ràpides que permetrà establir un primer contacte entre ambdues parts (candidats i empreses)  en un entorn virtual, de  manera que la ubicació geogràfica dels participants no serà un obstacle per a la participació.

En aquesta edició comptarem amb la participació d’ Endesa, Estabanell Energia, Holaluz, Iberdrola, Impulso Solar, Nedgia, Red Eléctrica Española (REDEIA), Siemens Energy, Siemens Gamesa, Som Energia i Trama Tecnoambiental , que tindran l’ocasió de posicionar la seva marca com empleadores  entre els candidats assistents.

Més informació
Compartir