La façana de la nostra seu a Barcelona s’ha il·luminat, per primera vegada, com a acte de cloenda del 160è aniversari de l’Associació. D’aquesta manera, les llums blaves (que estaran enceses del 12 de desembre de 2023 al 6 de gener de 2024) s'afegeixen a les de Nadal que ja decoren la Via Laietana des de finals de novembre i diuen adéu al 2023 per donar la benvinguda al 2024. 

Amb la il·luminació del nostre emblemàtic edifici (obra de l’arquitecte Antoni Ferrater i Bofill i que forma part d’un valuós llegat històric de la ciutat) volem donar visibilitat al nostre col·lectiu, compartir amb la ciutadania el nostre compromís amb l’enginyeria i projectar el nostre propòsit a la societat. Un missatge que es reforça a través també de dues pancartes de 12 metres d’alçada (integrades de forma natural en l’edifici, respectant les obertures arquitectòniques i la configuració general de la façana).

Recordem que l’edifici de la nostra seu a Barcelona, a Via Laietana 39, ha celebrat enguany el centenari de la seva construcció. “El nostre “flat iron” barceloní és fruit de la il·lusió, els esforços –i també patiments– individuals i col·lectius dels enginyers que ens han precedit en la nostra Associació”, va destacar la presidenta Maria Salamero, en l’acte commemoratiu pels 100 anys de la nostra seu social. 

 

Amplia a Fulls d'enginyeria

 

Compartir