Les entitats del FERA (Fòrum per la Reforma de l'Administració Pública),  del que formem part, van presentar, en seu parlamentària, el 29 de novembre de 2023, un pla de reforma de l'Administració Pública de Catalunya. El FERA urgeix als grups polítics del Parlament a actuar amb celeritat per una Administració més eficient, més sostenible i que posi les persones al centre.

El director general Pere Homs va destacar que "l'Administració Pública és la fàbrica de les polítiques públiques. I per a la seva optimització cal innovació, visió sistèmica, agilitat, rigor, eficiència, resiliència i recursos (persones, processos i materials). Cal que siguin més valents i apuntin cap a una transformació de l'Administració Pública, perquè la necessiten". 

Les entitats que conformen el FERA són l'Associació Catalana de Gestió Pública, l'Associació Catalana de Professionals, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cecot, el Col·legi d'Economistes de Catalunya, el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya, Esade-Club de Direcció Pública, la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i Enginyers Industrials de Catalunya. 

 

 

Compartir