El passat 6 d'octubre, el grup de treball de Motorsport, dos directors de la UPC i catorze estudiants van viatjar a Maranello convidats per Dennis de Munck, Head of Employer Branding and University partnerships, per visitar les instal·lacions de l'empresa Ferrari.

Munck va acompanyar el grup a visitar la planta de fabricació de motors, la planta d'assemblatge de motors, la planta d'assemblatge de vehicles i el departament d'Enginyeria de la Fórmula 1. La visita també va incloure les instal·lacions del Circuit de Fiorano (circuit de proves privat de Ferrari) i va concloure al Museu. En un tram de la visita el grup va coincidir amb Ricard Aiguabella, New Concepts Aerodynamicist Specialist at Ferrari F1 Team i membre del GT Motorsport, que es va sumar a la ruta.

Al viatge hi van assistir Francesc Garriga, president GT Motorsport de l'EIC, Enric Fossas, director de l'ETSEIB, Arnau Dòria, sotsdirector d'Estudiantat, Projectes Escolars i Promoció de l'ETSEIB, i els estudiants de l'ETSEIB i del BCN eMotorsport: Xavier Íñiguez, Gonzalo Plaza, Fernando España, Jordi Aynés, Sofia Riera, Marc Gil, Antonio Santiago, Arnau Sánchez i Jordi Cunillera. De les escoles l'EEBE i de l'eTech Racing van assistir Marc Casas, Sergi Rodríguez, Eduard Poch. I, per part, de l'ESEIAAT i de l'UPC ecoRacing van participar Gulliem Gutérrez i Natalia Vera.

La visita va complir totes les expectatives i els estudiants juntament amb la resta del grup van fer-ne una valoració molt positiva.

Compartir