Els Board of European Students of Technology (BEST) han realitzat, al llarg d'una setmana, la seva formació a la seu central dels Enginyers Industrials de Catalunya a la Via Laietana de Barcelona. Aquesta iniciativa reuneix estudiants d'arreu d'Europa i del Canadà per oferir-los una formació complementària i l'oportunitat d'aprendre com l'enginyeria pot influir en el camp de la biomedicina.

El curs BEST, que s'ha dut a terme a Enginyers Industrials de Catalunya, ha estat impartit per professorat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb la col·laboració de Hewlett-Packard i de l'Associació d'Estudiants d'Enginyeria de la UPC. En aquesta ocasió, el projecte a fer ha estat la millora d'una pròtesi de braç.

El director Pere Homs els va donar la benvinguda a les nostres instal·lacions, destacant que BEST ajuda a incrementar les vocacions en les i els estudiants d'enginyeria, de la mateixa manera que "les nostres institucions acompanyen i desenvolupen el col·lectiu professional enginyer".

 

Amplia la informació a Fulls d'Enginyeria

Compartir