Des del passat 27 de març, l’antiga Comissió de Gestió Empresarial es divideix i dona lloc a dues noves comissions que són la de Lideratge Empresarial i la d’Innovació i Transferència Tecnològica.

Maria Àngels Sebastià és la presidenta de la nova Comissió de Lideratge Empresarial que té com a objectiu “combatre la solitud del director”, fer xarxa entre enginyeres i enginyers amb càrrecs d’alta direcció, fomentar l’equitat en aquest tipus de posicions, així com visibilitzar la figura de l’enginyera i enginyer com a candidats per ocupar aquestes responsabilitats i ampliar la visió tècnica que se sol tenir del col·lectiu, generant referents i ajudant a desenvolupar la marca personal. 

Sebastià és directora general a Embutidos Monells i enginyera industrial per l’ETSEIB i Màster en Direcció d’Empreses Executive per EADA. “La Comissió de Lideratge Empresarial neix amb la voluntat de generar un espai d'aprenentatge mutu on els enginyers i enginyeres en posicions d´alta direcció puguin compartir, aprendre, conversar i contrastar temes d'interès comú, tot visibilitzant l´impacte positiu d´aquest ampli col·lectiu que es dedica a la gestió empresarial”, ha destacat.

Gian Lluís Ribechini és el president de la nova Comissió d’Innovació i Transferència Tecnològica que, afirma, "vol esdevenir un espai de coneixement i debat pels enginyers i les enginyeres que han de crear i desenvolupar les innovacions de les seves organitzacions o dels seus projecte d’emprenedoria. Cal recordar que no hi ha organitzacions innovadores sinó organitzacions amb persones innovadores, i aquestes tenen en la nova Comissió un lloc on trobar-se amb els seus iguals".  Entre els objectius d’aquesta nova comissió també està analitzar i difondre experiències en la implementació de metodologies, sistemes de gestió, tècniques i eines per a la innovació en aquestes àrees.

Ribechini és enginyer industrial en exercici lliure de la professió i expert en Direcció i Gestió de la Innovació, així com en Gestió estratègica de la propietat intel·lectual i industrial i en Compliance Tècnic. 

Les persones interessades a formar part d'aquestes comissions es poden posar en contacte amb l’Àrea de Coneixement al 93 295 78 04  o a través del correu comissions@coneixement.eic.cat.

Compartir