Carles Colldelram, cap de la Secció Transversal (Desenvolupament) Divisió d'Enginyeria al Sincrotró Alba, va ser el padrí dels nous associats i col·legiats que el passat dijous, 10 d'octubre de 2019, es van incorporar a Enginyers Industrials de Catalunya. El president Jordi Renom els va donar la benvinguda, recordant que la que, a partir d'ara, serà la seva nova casa és un edifici amb més de 150 anys d'història.

"Haig d'agraïr moltíssimes coses a Enginyers Industrials de Catalunya però la primera és el meu actual lloc de treball" va explicar Carles Colldelram a la nova promoció assistent a l'Acte de Benvinguda. "Sóc el vostre padrí en aquest acte però també ho seré d'ara endavant" els va recordar Colldelram. La figura del padrí no només és important durant aquest acte sinó que vol ser un referent que l'associat o col·legiat tingui sempre a la seva disposició al llarg de la seva trajectòria professional, junt amb d'altres avantatges i serveis que ofereixen l'Associació i el Col·legi.

 

 

Al llarg de l'acte, els assistents van rebre les seves insígnies i van participar d'una dinàmica de networking. La tendència a l'alça en les altes a Enginyers Industrials de Catalunya s'està consolidant, en aquest últim trimestre, les xifres s'han apropat quasi al centenar. 

 

Veure fotos
Compartir