Nova convocatòria dels Premis Diada dels Enginyers 2019

dimecres, 30 gener, 2019

Enginyers Industrials de Catalunya ha obert el termini de presentació de candidatures per a la Diada dels Enginyers 2019.
Com a novetat, en l’edició d’aquest any, els Premis Creativitat per a Joves tindran un guardó i viatge més visita a una instal·lació de referència de l’enginyeria europea.

Un any més, es posa en marxa tot el procés per escollir i avaluar quins seran els projectes, els professionals i les trajectòries premiades. Les bases de participació i les propostes de candidatures per als premis que s’atorguen a la Diada ja estan disponibles i la convocatòria estarà oberta fins al 29 de març de 2019.

Entre les diferents modalitats, el Premi Creativitat reconeixerà aquells projectes d’enginyers associats/col·legiats a les institucions dels Enginyers Industrials de Catalunya que durant l’any 2018 hagin destacat en qualsevol àmbit de l’enginyeria.

Els joves tenen espai en aquesta celebració i, en aquesta edició, els Premis Creativitat Joves tindran com a premi un guardó acreditatiu i un viatge i visita a una instal·lació de referència de l’enginyeria europea.

Els projectes aspirants han d’haver estat seleccionats i proposats als òrgans directius de les escoles on actualment s’estudien màsters universitaris d’enginyeria* i hauran d’haver estat defensats durant el darrer curs acadèmic (2017-2018). Cada escola pot presentar fins un màxim de tres candidatures. En el cas de les escoles d’enginyeria on l’Associació/Col·legi dels Enginyers Industrials de Catalunya promouen i patrocinen els seus Premis a la Creativitat, els treballs premiats seran els que es presentaran als Premis Creativitat per a Joves 2019. Cada escola tindrà, si presenta candidatura/es, un/a guanyador/a (7 guanyadors/es en total, si totes les escoles presenten candidatura/es).

* Consultar el llistat d’escoles universitàries admeses a l’annex 1 de les bases.

Un any més, es compta amb el suport econòmic de la Fundació Caixa d’Enginyers , que enguany entregarà 10.000 euros a la millor Beca per a Tesi Doctoral de l’àmbit de l’enginyeria.

Estudiants, professionals i projectes són reconeguts any rere any, però els Enginyers Industrials de Catalunya no s’obliden de les empreses adherides. El Premi Millor Pràctica Empresarial guardona, des de l’any 2009, les actuacions destacades de les Empreses Adherides dels Enginyers Industrials de Catalunya. La premissa és que hagin suposat una millora en qualsevol àrea de l’empresa: organització, logística, màrqueting, relacions humanes, producció, internacionalització, comercial, entre d’altres.

Per a més informació, podeu consultar les bases de participació i presentació de projectes