Mireia Furriol i Llum Llosa, entrevistades pel programa "Metròpoli" de Ràdio 4

dijous, 7 març, 2019

"Cal explicar que l'Enginyeria prepara a les persones per gestionar problemes complexos de l'entorn tecnològic, des de facilitar robots que facin tasques quirúrgiques a treballar pel medi ambient", va assenyalar Mireia Furriol, presidenta de la Comissió d'Igualtat, Tecnologia i Futur dels Enginyers Industrials de Catalunya, en la secció "més que feina amb Ignasi Rafel" del programa Metròpoli  de Ràdio 4.

Llum Llosa, membre de la Comissió i Cap de l’Oficina de Seguretat en Obres i Autoprotecció de la Diputació de Barcelona, va afegir que "entre els 9 i 14 anys, quan es desenvolupen les iniciatives pròpies, moltes nenes s'infravaloren en el sentit tecnològic perquè hi ha una tradició cultural que els diu: vols dir?". 

Mireia Furriol, Partner Alliance Manager per a Impressió de Gran Format de HP Inc, va explicar que "falten referents de dones enginyeres i falten referents de dones al poder. Cal treballar en visibilitzar a les que ja hi som i normalitzar que una enginyera és una dona que ha fet uns estudis tècnics i treballa d'enginyera en diferents àmbits. Ni més ni menys".