Els projectes més innovadors, generadors de canvis disruptius per la indústria, l’energia, la tecnologia, els serveis o els residus amb un qualificat panell d’experts.

Se celebrarà el 22 d’octubre a l’Espai Endesa de Barcelona.

IGenium presenta, en aquesta edició, els projectes més rellevants i claus pels reptes de l’Enginyeria per a la transició. Mostrarà com l’enginyeria és motor de canvi amb la creació de projectes que transformen i milloren la societat, el pròxim 22 d’octubre a l’Espai Endesa de Barcelona.

En un món en progressiva evolució, iGenium posarà a debat, amb un qualificat panell d’experts, projectes que destaquen el paper de l’enginyeria en tots els àmbits d’un mon en transició, i les actuacions de control que comporten. Projectes entorn a la digitalització, la computació quàntica, els ciberriscos, les tecnologies en l’àmbit agrícola i forestal, la 5G de telefonia digital, les xarxes elèctriques intel•ligents, o el criteri ‘intel•ligent’ aplicat als residus.

L’enginyeria com a motor de projectes en progressiva evolució que transformen i milloren la societat: indústria, tecnologia, serveis o infraestructures.

Ricard Granados, president de l’Institut d’Enginyers de Catalunya, manifesta “l’objectiu d’iGenium és donar a conèixer anualment projectes d’enginyeria destacats per obrir espais transversals de coneixement i de debat sobre el paper de l’enginyeria en la transició i la resolució dels problemes socials actuals.”

Presidirà l’acte d’inauguració Josep-Maria Serena, President del Consell de Seguretat Nuclear i l’acte de cloenda Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.

La jornada s’adreça als professionals, empreses i consultores, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques i pretén afavorir el networking entre assistents, professionals i experts. L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció a l’enllaç.

iGenium’2019, esta organitzat per l’Institut d’Enginyers de Catalunya, que reuneix les Associacions d’enginyeria d’Aeronàutics, Agrònoms, Camins, ICAI, Industrials, Informàtica, Mines, Monts, Navals i Telecomunicació, i compta amb el suport d’organitzacions públiques i privades com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, Forestal Catalana, ICL Ibèria, La Mútua dels Enginyers, Ferrovial i Renfe, entre d’altres.

Compartir