Acte de benvinguda als nous col·legiats i associats

divendres, 16 novembre, 2018

Els nous col·legiats i associats dels Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) van ser rebuts el passat dijous 15 de novembre, a la seu de Via Laietana de Barcelona, pel director general dels EIC, Pere Homs, el director de Comunicació de la Mútua dels Enginyers, Víctor Cardona, i el seu padrí, l’enginyer Martí Pascual. Després de rebre les insígnies van fer un recorregut per les instal·lacions i van finalitzar l’acte amb una dinàmica de networking i un aperitiu. ¡Benvinguts/des!

Els nous col·legiats i associats dels EIC van ser rebuts pel director general, Pere Homs, qui els va explicar les avantatges de comptar al llarg de la seva trajectòria professional amb el recolzament dels EIC, de la Caixa d’Enginyers i de la Mútua dels Enginyers. "Amb 10.000 professionals, entreu a formar part d'un dels col·lectius més ampli del sector de la tecnologia, junts arribarem a l'èxit", va afegir. 

Un acompanyament que també va assenyalar Martí Pascual, padrí en aquesta ocasió dels benvinguts, qui els va explicar la seva experiència personal i professional i va destacar "la gran importància de formar part d'un col·lectiu, que està amb tu el llarg de la teva trajectòria professional i, fins i tot, acadèmica".

Pere Homs i Martí Pasqual van lliurar les insígnies als nous associats i col·legiats i, després de la fotografia de grup, Carolina Bermudo, de l’àrea de desenvolupament corporatiu dels EIC, va fer un recorregut per les instal·lacions de la seu central de Via Laietana. L’acte de benvinguda va finalitzar amb una dinàmica de networking i un aperitiu. 

>> MIRA LES FOTOS