Arriba la quarta edició de l'European BIM Summit (EBS18)

dimarts, 9 gener, 2018

La quarta edició de l’European BIM Summit (EBS18) se celebrarà els dies 8 i 9 de març de 2018 a l’Auditori AXA, del centre de negocis i comercial l’Illa Diagonal de Barcelona, amb el repte de continuar sent la trobada de referència a BIM més avançat d’Europa.

Amb un format renovat i la incorporació de casos de molt alt nivell, reunirà professionals de 12 països. Destaca la incorporació de casos de molt alt nivell i complexitat, com la incorporació com a honor advisor de Patrick MacLeamy, una de les personalitats més rellevants a tot el món en l’àmbit del BIM.

Les tres edicions anteriors, amb el Regne Unit i França com a països convidats, han comptat amb més de 200 ponents de 40 nacions i 200 participants. Aquest any, es dedicarà un espai especial a sis països de llengua alemanya: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Suïssa, Luxemburg i Liechtenstein.

La European BIM Summit és un congrés internacional de caràcter anual sobre Building Information Modelling (BIM), organitzat pel Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona (CAATEEB), BIM Academy i BuildingSMART Spanish Chapter. L'objectiu d'aquesta trobada és divulgar les bones pràctiques en l’ús de BIM, així com la posada en comú de metodologies BIM i l’alineament internacional.

Podeu consultar el programa aquí.