La Intercol·legial premia Josep Rull pel seu suport als col·legis professionals

dijous, 20 desembre, 2018

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la que Enginyers Industrials de Catalunya en forma part, ha atorgat el Premi Intercol·legial 2018 a Josep Rull i Andreu pel seu suport als col·legis professionals durant el seu mandat com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. 

Amb aquest guardó la Intercol·legial vol reconèixer el tarannà receptiu i dialogant de Josep Rull envers els col·legis i les temàtiques que afecten els professionals, especialment de l'àmbit tècnic. També el seu convenciment en la participació activa dels col·legis en la definició i aplicació de les polítiques i la normativa aplicable, així com, premiar el seu  reconeixement de les funcions desenvolupades pels col·lectius professionals en interès de la ciutadania. 

El Premi Intercol·legial es va instituir el 2013 per a guardonar persones i entitats que s'hagin distingit per la seva defensa del paper social dels col·legis professionals. Ha estat atorgat enguany a Josep Rull després d'un procés participatiu de presentació i votació de candidatures per part de les corporacions professionals associades en la Intercol·legial. Altres guardonats, en edicions anteriors, han sigut l'advocat Miquel Roca i Junyent i el periodista Jordi Basté, l'expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert i el jurista Miguel Herrero y Rodríguez de Miñón.