Benvinguda Presidenta i Degà

L'enginyeria ha tingut al llarg de la història un clar lideratge en la innovació, transformació i progrés de la humanitat de la mà de la tecnologia i en tots els àmbits de la societat: indústria, salut, transport, infraestructures, energia, medi ambient, educació, entre d'altres.

Les nostres institucions tenen un pes específic que es fonamenta en la trajectòria històrica que la nostra professió ha aportat al desenvolupament del nostre país i al seu progrés tecnològic i social. Amb aquesta base vam crear, en primer lloc, l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya el 1863 i, posteriorment, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya el 1950, sempre amb una clara voluntat de servei als enginyers i enginyeries i a la societat. Avui evolucionem un projecte transformador amb un propòsit adaptat al nou entorn: "Liderem l'evolució tecnològica per al progrés del món i les persones".

L'equip que ens acompanya treballa perquè Associació i Col·legi representin als seus professionals i, alhora, esdevinguin un referent per a la societat. Ho fem amb un clar compromís amb la professió, amb la diversitat i la paritat i amb la voluntat d'acostar l'enginyeria a la societat, així com acompanyar els seus professionals esdevenint referent de valor, coneixement i servei. Un equip amb visió, passió i orgull, sumant talent i coneixement, creant xarxa i aliances, i amb la bandera de la tecnologia com a vector clau per un progrés sostenible.

T'animem a participar en els diferents àmbits d'interès que trobaràs en aquest ecosistema d'enginyers i enginyeres, que desplega la seva activitat presencial tant a la seu central de Via Laietana com de les seus d'arreu del territori i també, com no pot ser d'una altra manera, en l'entorn online.

Evolucionem!

Maria Salamero Sansalvadó      Narcís Armengol i Gelonch
Presidenta AEIC                 Degà COEIC